Camino de Santiago - pas după pas
vineri, 22 iulie 2011
Rât
Rât de porc prăjit, cu sare grunjoasă. Pus la liber pe bar că merge cu vinul roșu de Rioja.
- Posted using BlogPress from my iPhone
2 comentarii:
Gabi
23 iulie 2011 la 20:10
ce gust are???
Răspundeți
Ștergere
Răspunsuri
Răspundeți
Sabin
23 iulie 2011 la 22:50
Cam ca urechea. Sarea grunjoasă face diferența
Răspundeți
Ștergere
Răspunsuri
Răspundeți
Adăugați un comentariu
Încărcați mai multe...
Postare mai nouă
Postare mai veche
Pagina de pornire
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
ce gust are???
RăspundețiȘtergereCam ca urechea. Sarea grunjoasă face diferența
RăspundețiȘtergere